Bereikbaarheid

Met de fiets

Via het fietsroutenetwerk bereik je het park makkelijk per fiets. De knooppunten 71, 91, 92 situeren zich op en rondom het domein. De mooiste manier om het Bokrijk te bereiken, is via het prachtige Fietsen door het water. Er is een overdekte fietsenstalling op parking 1 en parking 2. Deze stalling is uitgerust met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Een fiets huren? Dat kan in het fietsverhuurpunt.

Met de trein

Bokrijk heeft een station op 5 minuten stappen van het park.  In het weekend en op de weekdagen is er elk uur een trein. Er zijn rechtstreekse treinen vanuit o.a. Gent, Brussel, Leuven, Tienen, Landen, Sint-Truiden en Alken.

Met de auto

Er zijn 2 ruime parkings in Bokrijk: Parking 1 en Parking 2. Beide parkings hebben verschillende plaatsen voor bezoekers met een beperking. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze bevinden zich op beide parkings ter hoogte van de kassapaviljoenen. Parking (volledige dag) kost € 5,00. Parking 1ste half uur gratis, je kan gewoon in -en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat.

Routeplanner