Bereikbaarheid

Met de fiets

Via het fietsroutenetwerk bereik je het park makkelijk per fiets. De knooppunten 71, 91, 92 situeren zich op en rondom het domein. De mooiste manier om het Bokrijk te bereiken, is via het prachtige Fietsen door het water. Er is een overdekte fietsenstalling op parking 1 en parking 2. Deze stalling is uitgerust met oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Met de trein

Bokrijk heeft een station op 5 minuten stappen van het park. Kom je met je gezin naar het Openluchtmuseum, dan is een B-Dagtrip een interessante optie voor jou. Kinderen onder de 12 jaar rijden immers gratis met de trein. Je koopt dan bij vertrek een treinticket inclusief ticket voor toegang tot het Openluchtmuseum. In het weekend en op de weekdagen is er elk uur een trein. Er zijn rechtstreekse treinen vanuit o.a. Gent, Brussel, Leuven, Tienen, Landen, Sint-Truiden en Alken.

Met de auto

Er zijn 2 ruime parkings in Bokrijk: Parking 1 en Parking 2. Beide parkings hebben verschillende plaatsen voor bezoekers met een beperking. Daarnaast zijn er ook oplaadpunten voor elektrische auto's. Deze bevinden zich op beide parkings ter hoogte van de kassapaviljoenen. Parking (volledige dag, betalend van 4 april tot en met 2 november 2020 en tijdens evenementen): € 5,00. Parking 1ste half uur gratis, je kan gewoon in -en uitrijden, er is geen validatie vereist aan een betaalautomaat. Parking bussen: gratis Toiletten: gratis

Routeplanner