Groepen

Met familie en vrienden, collega’s of je vereniging naar Bokrijk?

Ontdek het Bruegelparcours met een ervaren Bokrijkgids. Wie was Pieter Bruegel? Welk door weinigen gekend verhaal verbindt hem en Bokrijk? Hoe Bruegels landschapsschilderijen te lezen en wat vertellen zijn encyclopedische werken ons over het dagelijks leven in de 16e eeuw? De antwoorden krijg je dankzij een boeiende tocht door het museum met stops aan de verschillende Bruegelhaltes.

Het parcours voert je naar het bekende schilderij ‘De strijd tussen Carnaval en Vasten’. Jullie stappen op het einde letterlijk binnen in dit werk en worden zelf één van de figuranten …

in groep naar bokrijk

Praktisch

Prijs: € 5/persoon (+ € 0,50/persoon in een andere taal en exclusief de toegangsprijs tot het Openluchtmuseum)

Aantal deelnemers: 15–25

Duur: 2 uur

Talen: NL – FR – EN – DE

Meer info!

Bruegelgame

De nar uit het schilderij ‘De strijd tussen Carnaval en Vasten’ neemt jullie mee op digitaal sleeptouw. Bij vertrek worden jullie in twee groepen verdeeld. Via ‘augmented reality’ gaan jullie op zoek naar verdwenen  bjecten uit het schilderij. Verzamel ze allemaal en geef ze een mooi plekje op jullie virtuele hoed.

Aan het einde van de game kan je met alle gevonden voorwerpen het schilderij ontsluiten. Je stapt letterlijk binnen in dit werk en wordt een van de figuranten.

Praktisch

Prijs: € 5/persoon (+ € 0,50/persoon in een andere taal en exclusief de toegangsprijs tot het Openluchtmuseum)

Aantal deelnemers: 15–25

Duur: 2 uur

Talen: NL – Andere talen op aanvraag

Meer info!

Touroperators

Voor tradepartners en touroperators werken we graag een halve dag-, een dagprogramma of duur naar wens uit op maat van jouw klanten. Meer informatie contacteer Sales Coördinator Hilde Franssen via bokrijksales@limburg.be of +32 11 26 53 13.