Een uitgebreide lunch of een snelle snack

In het openluchtmuseum

In museumdeel Kempen kan je dagelijks terecht in herberg St- Gummarus, vanop het ruime terras van de herberg  kijk je eveneens uit op de buitenterreinen van onze speelschuur. Lekkers van toen of een heerlijk ijsje vind je in de schuur aan de snoepwinkel.

Een hartig belegde boterham van zuurdesembrood, een croissant of smakelijke koek kan je dan weer afhalen in Egt. The Slow Bakery. Daarnaast geniet je er van een heerlijke kop koffie van Monx, een lokale koffiebranderij. Hier kan je ook elke dag terecht voor ambachtelijk gebakken zuurdesembrood.

Aan de ingang van de kruidentuin vind je de ijskar van het HeideAtelier. Zij bieden artisanaal ijs met een verhaal op basis van (h)eerlijke ingrediënten met liefde bereid. Je vindt ze er elk weekend en dagelijks in juli en augustus.

 

Buiten het openluchtmuseum

Buiten het Openluchtmuseum vind je Bistro Koetshuis met een menukaart boordevol lokale en Bokrijkse producten en 't Poorthuys voor een stijlvolle hedendaagse lunch of diner.

Lokaal vakmanschap in de kijker zetten, dat doen we regelmatig in het weekend aan het Kasteel van Bokrijk. Hou onze facebookpagina in de gaten om te weten welke leuke foodtrucks er in de komende weken te gast zijn.